Moderní rekonstrukce v poválečném apartmánu

Návrháři z "Billinkoff Architecture" dostali objednávku od páru, který chtěl změnit svůj dům o 7000 čtverečních metrů pro menší bydlení. Jejich výběr spadl na byt v manhattanském poválečném stavitelství se dvěma ložnicemi, nicméně měli nějaké stížnosti na interiér. Když jsem se poprvé setkal s bytem, ​​nebyla jsem příjemná - byla umístěna v bílé cihlové budově postavené v roce 1960 a měla spíše skromný povrch. Jediná věc, která přilákala kupující, byla možnost přidat terasu k celkové ploše bytu.

Dříve byla věnována náležitá pozornost detailům v domě páru a chtěli zachovat stejný přístup při opravě nového bytu, nicméně by neměl kopírovat předchozí interiér. Vyžadovala moderní městský design, který by byl vhodný pro rodinné setkání a měl by dostatek prostoru pro uložení.

Důležité pro majitele bytu bylo zachovat sbírku uměleckých předmětů, které shromažďovali v průběhu let, a zapisovat je do nového interiéru. Pro zbytek majetku byli ochotni kompromitovat.

Obývací pokoj je obklopen vestavěnou skříní o výšce 106 cm, která poskytuje dostatek prostoru pro umístění uměleckých předmětů, které lze umístit i do výklenků.

Čalouněná lavička zabudovaná do zdi je dalším místem pro hosty.

Terasa byla postavena tak, aby rozšířila obytnou plochu. Takže přechod z jedné zóny na druhou byl nepostřehnutelný, posuvné dveře byly demontovány a strop a podlaha byly vyrovnány. Vestavěné křeslo a dvě kožené křesla Poltrona Frau dokonale doplňují oblast.

Na malém odlehlém místě je pohovka na zakázku a na opačné straně je 65-palcový televizor. Několik dalších polic je také útočištěm pro dekorativní prvky.

Charakteristickým rysem interiéru je dřevěný obklad - teplý odstín ořechů a světelný tón pro kontrast. Také v úloze barevných akcentů - černá ocel a tmavě šedý křemen.

Zanechte Svůj Komentář