Projekt S Byt od studia pravého úhlu

S Apartment je minimalistický bytový projekt společnosti Right Angle Studio, která se specializuje na design v Singapuru. Byty, které zaujímají poslední dva patra v moderním domě poblíž kanálu řeky, byly navrženy tak, aby byla zajištěna maximální funkčnost a mobilita každého prvku interiéru. Nejprve před vchodem byla postavena zeď, která poskytovala soukromí majitelům a současně oddělovala vstupní halu od zbytku domu.

Posuvné dubové panely mají ve vnitřním strategickém významu možnost, aby obytné, jídelní a obytné prostory fungovaly nezávisle na sobě. Strom v hrnci, který se dostane do druhého patra, vytváří v samém srdci bytu podobu mini-nádvoří, kde čerstvý vzduch a přirozené světlo proudí neomezeně.

Jak sám vysvětlují tvůrci projektu, "čisté, nepřeplněné cizími prvky, sterilní bílé stěny a světlé dubové panely tvoří základ jazyka, který" mluví "o celém interiéru." Dubové prvky se nacházejí dokonce i na stropě v hlavní rezidenční čtvrti, kde je jejich hlavním úkolem vizuálně vytvořit větší prostor než je. Široko rozmístěná čítač bar je umístěn na vzdálenějším konci prvního patra - ideální pro hlučné shromažďování a příjem.

Zanechte Svůj Komentář