Vysoké plastické stropy přeměňují temný dům

Majitelé ponurých bytů ze Sydney se obrátili na konstruktérský tým Carterwilliamson Architects s ​​žádostí, aby do svého interiéru přinesli více přirozeného osvětlení, ale neočekávali, že by tento prostor rozšířil.

Návrháři udělali mimořádné rozhodnutí: dát stropu tvar střechy s nízkým profilem na jižní straně. Terasa domu stojí na jižní straně, ale nalezené řešení pomohlo zapomenout na problém, který z toho vyplýval. Nová forma stropu přenáší světlo ze severní strany a nízký profil nezabrání tomu, aby okna, která také čelí severní straně, byly dodatečným zdrojem osvětlení. Jak projekt postupoval, design stropu byl nazván "světlovými děly" na počest těch, kteří postavili klášter La Tourette, postavený architektem Le Corbusierem, odtud název projektu - "dům se světelnými kanony".

V průběhu práce jsme se museli vzdálit od původního plánu a podřídit další 22 m2 M. Změna. (přibližně 237 čtverečních stop), což umožnilo vytvořit více funkčních zón v dostupném prostoru.

Výběr barev pro interiér zákazníků (oba jsou lékaři chemických věd) spadá na přísnou kombinaci bílé a černé.

Dvůr byl tvořen na křižovatce druhého a prvního patra domu, dovolil dennímu světlu vstoupit do místnosti.

Zanechte Svůj Komentář